Mijn sportieve voornemens: een update

Bijna twee maanden terug, ja twee maanden, schreef ik een artikel over mijn sportieve voornemens. Mijn lichaamshouding na mijn bevalling kan namelijk wel beter. Hoe het ermee staat en of ik al een sport heb gevonden, lees je in deze blogpost.

Ik zal maar met de deur in huis vallen: er is nog niet gesport. MAAR ik weet wel wat ik zou willen doen en dat is klassiek ballet. Vroegerrr, toen ik nog aan jazzballet en andere vormen van dans deed, waren klassieke balletoefeningen standaard bij de lessen inbegrepen. Dit was vooral bedoeld om je lichaamshouding te verbeteren. Hoewel ik het op dat moment best suf vond, kon ik er wel het nut van inzien. Het is nu een kwestie van een balletschool benaderen en een proefles volgen.

Death_to_stock_photography_Wake_Up_1

Met lichaamsbeweging zit het wel snor. Bij niet al te koud weer ga ik met James op de fiets ergens naartoe. Ik heb gekozen voor een zitje van Bobike, #nospon, die van Yepp is te groot aangezien ik anti mamafiets ben. Ik vind ze simpelweg te duur voor de periode waarin je ze gebruikt. En ik heb op mijn eigen fiets voldoende ruimte om op en af te stappen. James weet denk ik nog niet helemaal wat hij er van moet vinden om alles te aanschouwen vanaf het voorzitje met mama achter zich. Maar dat komt vast goed.

Hoe is het met jullie?

Leave a Reply

CommentLuv badge